3e editie van de Koningsdag Oldtimertour in Rhenen

 

Beste oldtimer eigenaar,

Op 27 april aanstaande is de 3e editie van de Koningsdag Oldtimertour in Rhenen! De tour wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Stichting Oranjedag Rhenen in samenwerking met Scouting Rhenen. Na het succes van voorgaande jaren heeft onze vereniging de smaak goed te pakken. We nodigen met dit bericht zoveel mogelijk merkverenigingen/oldtimers uit om deel te nemen aan onze tour. Op deze manier hopen we dat het voor u ook weer mogelijk is om van uw oldtimer te genieten, maar de tour biedt ook de mogelijkheid om weer andere oldtimereigenaren te spreken. We hopen dus weer veel oldtimers te mogen verwelkomen in Rhenen! 

Datum

Op 27 april kunt u tussen 10:00 uur en 11:00 uur starten vanaf de parkeerplaats bij Steakhouse Cunera (Grebbeweg 1A in Rhenen, inrijden vanaf Kastanjelaan). We proberen een centraal startmoment te realiseren om 10:30 uur, maar mocht u eerder of later willen starten is dit geen probleem. U kunt natuurlijk wel samen met anderen afspreken om gelijktijdig te verzamelen. Er is (beperkte) parkeergelegenheid bij het startpunt om te verzamelen. Hier is ook koffie en thee verkrijgbaar. U heeft tot 18:00 uur de tijd om de route uit te rijden. Dat is ruim voldoende om van de omgeving te genieten door middel van tussenstops en om Rhenen aan het einde te verkennen.

Op het eind is er wel een centrale plek voor de oldtimers in Rhenen, namelijk naast restaurant Moeke in Rhenen. Met uw oldtimer betaalt u géén parkeerkosten. Op die plaats kunt u de andere oldtimers bekijken, maar we nodigen u ook van harte uit in het centrum van Rhenen. In het centrum kunt u terecht voor de markt waar ook leuke activiteiten voor kinderen en veel horecagelegenheden zijn. Wees welkom!

Kosten

De oldtimertour kost € 16,-. Parkeerkosten om zo het centrum van Rhenen na de tocht te bezoeken zijn inbegrepen! U betaalt per auto en dus niet per persoon. De tickets zijn verkrijgbaar op: www.oranjedagrhenen.nl/tickets/. De opbrengsten gaan grotendeels naar Scouting Rhenen om zo de nodige verbouwing van het clubhuis (mede) te financieren. U steunt dus ook een lokale vereniging!

De route

De route van +/- 70 km (ruim 2 uur rijden) is uitgestippeld door Scouting Rhenen. De route wordt per e-mail verstuurd naar het e-mailadres dat bij de aanmelding is opgegeven. We leveren de route ook aan in een GPX bestand. U kunt er zelf voor kiezen om de route uit te printen of digitaal bij u te houden. Tijdens de tocht zijn er ook voldoende leuke horecagelegenheden om een drankje of hapje te nuttigen. U kunt natuurlijk ook uw eigen spullen meenemen en ergens langs de route pauzeren. De route zal mede bestaan uit feitjes over de omgeving.

Vragen?

Mail dan naar oldtimertour@scoutingrhenen.nl

Wij kijken erg uit naar de 27e en hopen jullie daar te zien!

Groetjes,

Scouting Rhenen