23 april 2023: rondrit Noord- Friesland

Beste mede Fiat fanaten,
Mijn naam is Werner Vermeer en ik organiseer de Frieslandrit. Vorig jaar heeft mijn vriendin, samen met mij, een route uitgezet voor de Mini Seven Club Nederland. De deelnemers daar waren erg enthousiast over de rit en de omgeving waarin ze hadden gereden. Ronald heeft dit opgevangen en vroeg of ik interesse had om dit ook voor de Fiat Club te doen. Hier moest ik niet lang over nadenken en samen hebben we datum gepland voor de rit.

Stel je voor, een route met nul verkeerslichten. En in plaats van een drukke stad, een route langs boerderijen met vele weilanden en maar liefst iets meer dan 20 dorpen. Tijdens de route uitzetten zijn we vele roofvogels tegengekomen en hebben we zelfs een kudde herten in een weiland gespot. In de route zitten twee dorpen waar er een mogelijkheid is om ergens een bakje koffie te gaan drinken.

Start locatie is:

Brouwerij Dockum
Koophandel 10
9101WV Dokkum

Oant Sjen
Werner Vermeer – Frieslandrit

Gelukkig hebben we de foto’s nog.