Bij Fiat Club Nederland is er regelmatig wat te doen. Hier zie je wat je nog te wachten staat en wat er al geweest is. En vooral hoe het was. Nieuwe evenementen kun je zelf toevoegen op het Forum

Evenementen

Algemene ledenvergadering 2017

Ledenvergadering 2017

Het is weer maart en dat is traditiegetrouw de maand van de ledenvergadering van de FCN. Voor velen is het een gelukkig moment dat de winter weer achter ons ligt, alhoewel je maar nooit weet of er nog een vervelend winters staartje volgt. Op 18 maart, liggen de temperaturen echter ruimschoots boven nul en is het regenachtig. Dat laatste weerhoudt sommigen er echter niet van om toch met hun klassieker of youngtimer te komen, zoals Paul met z’n 124 Coupé en Ype met de 131. Niet onvermeld mag blijven de kersverse aanwinst van Alexander en Roxanne: een Uno Selecta uit 1994 en pas een week in bezit.
Een paar auto's Uno Selecta

De opkomst voor een ledenvergadering is eigenlijk helemaal niet zo verkeerd. Dat zal ongetwijfeld ook te maken met ons bezoek aan het Museum Vliegbasis Deelen, die na de ledenvergadering en de aansluitende lunch zal plaatsvinden.
Rond half elf begint de ledenvergadering en gaan bestuur en leden best wel snel door de agendapunten heen.
Bestuur

Financieel gaat het goed, het ledenaantal loopt helaas langzamerhand wel een beetje terug. De rondvraag onder de leden brengt verder geen spannende dingen aan het licht.
Aansluitend vind de lunch plaats met de door Charles meegebrachte bolletjes en wat er meer bij hoort. Enkele leden storten zich vol overgave op het smeren van de bolletjes; reken maar dat ze allemaal opgekomen zijn!
Na afloop gaan we in colonne naar het Museum Vliegbasis Deelen via een mooie route. Deze leidt onder meer langs het Electriciteitsmuseum in Hoenderloo, waar we enkele jaren geleden zijn geweest. Na ontvangst met koffie in het museum krijgen we een uitgebreide rondleiding door een van de vrijwilligers van het museum, waarbij de aandacht van de aanwezige clubleden na verloop van tijd wel een beetje dreigt te verslappen.
Deelen Deelen

Deelen Deelen

Deelen Deelen

Na afloop wordt er, wederom onder het genot van koffie of wat anders, nagepraat over de verzameling, waarna iedereen huiswaarts gaat.

Samen met Ype verlaat ik rond kwart over vier als een van de laatsten het museum, om koers te zetten naar Hoenderloo en daar voorzichtig op zoek gaan naar een eetgelegenheid om eens bij te kletsen. Rond kwart over acht ben ik weer thuis.
Dank aan het bestuur voor de organisatie en aan alle leden die er bij waren.

Adelbert Dobbe

Voor een foto-impressie 

AGENDA 2017

AGENDA 2017

 • 8, 9 april Verzamelaarsbeurs te Utrecht. - Opgave bij Jacques Bielen
  Verzamelaarsbeurs 2017
  Klik op de foto voor een beter leesbare versie
 • 9 april Viva Italia (zie ook www.viva-italia.nl) - Opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 13 – 21 mei FIAT In Altro TORINO ( week 20 ) - Opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • 21 mei Concorso Italiano Classic Park Boxtel - Zie www.concorsoitaliano.nl
 • 11 juni Youngtimer event Doetinchem - opgave bij Dirk Kramer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Zie ook www.youngtimerevent.com
 • 24 en 25 juni Italia a Zandvoort - Info/opgave tot 10 juni bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Zondag 17 oktober: Toertocht in het Oosten – Giro Oriëntale - Aanmeldingen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Zondag 15 oktober: Giro di Noviomagum. Toertocht rondom Nijmegen - Opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie voor wat:
Algemene zaken FCN: Charles Groeneveld
Secretariaat: Ronald Wentink
Contributie, ledenadministratie, levering BM: Jacques Bielen
Technische zaken FIAT: Jelle de Vries
Evenementencoördinatie: Jan Hoogendoorn
Bella Macchina, redactie, advertentie, opmaak: Jessica Dales en Enrico van Grootel
Website, forum: René Staal
Suggesties/ ideeën/ klachten etc.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactgegevens: zie het colofon in het clubblad.