Bij Fiat Club Nederland is er regelmatig wat te doen. Hier zie je wat je nog te wachten staat en wat er al geweest is. En vooral hoe het was. Nieuwe evenementen kun je zelf toevoegen op het Forum

Evenementen

AGENDA 2018

2018

 

 

 Zaterdag 13 januari Nieuwjaarsbijeenkomst bij "La Famiglia" Korhoenlaan 3 3847 LM Harderwijk, vanaf 18:00 uur verzamelen, bestellen vanaf 18:45 uur. aanmelden via Ronald Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Belangstelling was er bij 23 leden, die genoten van wijn, carpaccio....pizza diverse stagione e colore. Sommige een dolce met koffie toe. Prettige locatie met goede kwaliteit. Een paar nieuwe leden mochten wij welkom heten en er waren toch een aantal leden nu al met hun , klassieke FIAT. HULDE !! Een goed begin van weer een FIAT CLUB NEDERLAND jaar.

 

Zaterdag 17 maart Algemene ledenvergadering. Locatie: het DAF museum in Eindhoven. inloop vanaf 10:00 uur, begin vergadering is om 10:30 uur. Rond 12:30 uur wordt voor de leden een lunch gereed gezet waarna ieder voor zich of met elkaar het interessante museum bezocht kan worden. Inmiddels heeft iedereen de uitnodiging voor de ALV ontvangen. Er hebben zich dertig leden gemeld, een mooi aantal. Neem je museumjaarkaart mee die dag !

Parkeren kan verderop, even langs het kanaal rijden, bij de vestiging van de Praxis, dat is gratis. Tot de 17e. 

 

 Zondag 8 april       Viva Italia TT circuit Assen. informatie: Jan Gorte  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zaterdag en Zondag 14, 15 april     Verzamelaarsbeurs in Utrecht, nadere informatie bij Jacques Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Vrijdagmiddag 13 april auto's brengen. Daarna gezamenlijk eten in Utrecht. Adelbert en Ype zijn al gaan voorproeven en hebben LUDEN als eetgelegenheid voor 2018 uitgekozen. Op Zaterdag en Zondag wisselen we met de standbemanning zodat alle deelnemers volop gelegenheid hebben rond te lopen op de volle beurs met zooooo veeeel verzamelingen . Geef je vast op bij Jacques, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. alle FIAT's welkom.

Een vaste groep leden met hun FIAT's stonden twee dagen in Utrecht. Informatie over de club en FIAT en gezellige praat met belangstellenden. Fraaie auto's, een prachtige 500, een mooie 127, een 850 T met gebruikssporen, een fijne Tempra, een blauwe 131, de Panda plus de groene 124 coupé. Ype, Jaco plus bevriende FIAT liefhebber, Adelbert, Harrie, Paul en Marcia bedankt voor jullie inzet en tijd. Foto's op onze Facebook pagina en in BM 149.

Zondag 22 april     Koffieklets, ja zeker, de eerste sinds jaaaaaaaren, voor iedere FIAT liefhebber, die met anderen, gelijkgestemden wil kletsen over FIAT. Iedereen is welkom lid of geen lid van FIAT CLUB NEDERLAND. Als je nog geen (old-, youngtimer timer FIAT, vind je daar informatie. Welkom vanaf 10:00 in Welsum Ijsseldijk  ( www.eettapperijbijsterbosch.nl) Die dag worden meerdere FIAT gerelateerde clubs uitgenodigd. Een mooie start van een nieuwe traditie. Kosten 7 euro, daar krijg je 2 koffie/ thee/ fris voor met een punt taart. Lunch op eigen initiatief en kosten. Opgave vooraf is gewenst ivm de reservering bij Ronald Wentink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Einde van de dag rond 12:30 of zolang het duurt. 

Een kleurrijke opkomst aan de Ijssel. Twee busjes waren het eerst op de parkeerplaats, daarna volgden de kleuren geel, groen, rood elkaar op. Er waren een aantal leden van de 126 cklub. De koffie was lekker, de apeltaart ook, de locatie prima, het weer goed en de FIAT's allemaal het bekijken meer dan waard. Bedankt deelnemers. Foto's via de Facebookpagina en in BM 149 terug te zien. Bedankt Ronald voor het initiatief !

Zondag 27 mei       Youngtimer festival Classic Car park Boxtel. Informatie en opgave bij Dirk Kramer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hoewel het weer tegenviel, zelfs een wolkbreuk teisterde het terrein van Classic Car Park, was het Youngtimer Festival toch gezellig te noemen volgens Dirk Kramer. Er waren diverse FIAT's aanwezig met een smetteloze, lichtblauwe 128 als een van de hoogtepunten. De IJsco 900 T kreeg ook veel bijkijks. Foto's komen in BM 148.

 

Koffieklets FIAT CLUB NEDERLAND op Zondag 24 juni vanaf 10:00 uur op de parkeerplaats van Hajé, Waterliniedok 1 3433 NV te Nieuwegein ( afslag 28 Nieuwegein van de A27 ) koffie bij Hajé. Informatie bij Jan Hoogendoorn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  --

Het was een geweldige verzameling FIAT's bij Hajé in Nieuwegein. 124 coupé, 124 spider, Tempra, een tweetal 128, een fraaie Campagnola een UNO en diverse Punto's en Panda's. deelnemers bedankt voor jullie komst. Foto's staan op onze Facebook pagina.

 

ZATERDAG 1 september Bedrijfsbezoek bij SCHADENET RIJNDERS in EDE

Aanvang 10:00 , einde 14:00 uur. Er is plaats voor max. 45 personen. Parkeergelegenheid is er voldoende. In verband met de voorbereidingen is aanmelding vóóraf noodzakelijk. Doe dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en de FIAT waarmee je van plan bent te komen. Nadere informatie bij Charles via g.c.groeneveld-apenstaart-ziggo.nl en in week 27 via de FCN NIEUWSBRIEF.

Een zeer interessant programma boden de medewerkers van SCHADENET RIJNDERS in EDE aan de rond de 15 aanwezige FIAT CLUB leden. Bijna iedereen was met het zonnige weer met zijn oldtimer FIAT gekomen.  Na het welkomswoord van bedrijfsleider Omer Gatti konden ter plaatse diverse restauratie technieken bewonderd worden, uitdeuken zonder lakken, hgelschade verwerken, reparatie kunststof bumper, uitleg over de bepaling van de lakkleur en de spuittecniek. Geweldig om te zien, het lijkt zo makkelijk maar er gaat een helehoop jaren aan vooraf om het vak in de vingers te krijgen. SCHADENET RIJNDERS volgt een vaste werkwijze met betrekking tot het berekenen van de schade vooraf. Men weet waar men aan toe is. Hartelijk dank Omar en medewerkers voor dit fraaie bedrijfsbezoek. Het te raden bedrag voor de reparatie van een ter plaatse klaargezette auto werd het dichts bevaderd door Marcel Caris en Joop van den einde. Zij ontvingen een Italiaanse attentie van FIAT CLUB NEDERLAND.

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 020 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 032 Small 

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 059 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 074 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 086 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 097 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 094 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 104 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 118 Small

2018 09 01 FCN RIJNDERS SCHADEBEDRIJF EDE 124 Small

 

 

Zondag 23 september de jaarlijkse Giro Orientale  Informatie en opgave  bij Joop van den Einde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bekijk de voorbereidingen bij de rubriek "Evenementen" op het forum.

In de regen werd de toertocht vanuit Markelo naar Raalte verreden. "Dat hoort bij de Herfst" sprak een deelnemer. Flinke opkomst, erg mooie FIAT's. Mooie route weer door fraaie dorpjes en dito omgeving. Lastige vragen zoals altijd ....Joop, bedankt voor de organisatie !

Charlie en Rodmer...dank voor jullie foto's

1. Small

2018 Giro Orientale Rodmer 1. Small                                                    

2018 Giro Orientale Rodmer 2. Small

2018 Giro Orientale Rodmer 3. Small

2018 Giro Orientale Rodmer 5. Small

2018 Giro Orientale Rodmer 6. Small

Tot in 2019 bij de volgende Giro Orientale.

 

Zondag 14 oktober  Giro di Valouwe. Na een aantal jaren in de omgeving van Nijmegen te hebben rondgereden is de Veluwe weer eens aan de beurt. Charles heeft een fraaie rondrit in voorbereiding . De startplaats is "de Waldhoorn "in Otterlo, eindpunt "Amadeus", bij de driesprong in Ede. Verder informatie volgt op het forum en op deze site. Info/ opgave bij Charles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Welkom op de Veluwe

Veluwe berken

 Veluwe beek

Veluwe zandweg rechtVeluwe LOK 2x

 

Iemand nog ideeën voor het FIAT jaar 2018 en/ of 2019 ??  laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

AGENDA 2018

 Welkom bij FIAT CLUB NEDERLAND.

 

Wil je lid worden van FIAT CLUB NEDERLAND dan kun je informatie opvragen of je aanmelden met naam, volledig adres, telefoonnummer en type FIAT bij Jacques via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De kosten zijn 40 euro per jaar, daarvoor ontvang je ons clubblad Bella Macchina 4x per jaar, de inzet van alle bestuursleden, toegang tot de ALV en de organisatie van diverse clubdagen/ toertochten.

 

De toegang tot het forum wordt geregeld door onze voorlopige webmaster Jelle de Vries, je moet via hem een toegangscode opvragen. Zie onder "Forum".

 

Voor vragen van algemene aard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zie voor de agenda van 2018 onder de rubriek EVENEMENTEN.