Bij Fiat Club Nederland is er regelmatig wat te doen. Hier zie je wat je nog te wachten staat en wat er al geweest is. En vooral hoe het was. Nieuwe evenementen kun je zelf toevoegen op het Forum

Evenementen

AGENDA 2018

Er zijn nu al enkele data bekend voor 2018, noteer vast in je agenda:

 Zaterdag 13 januari Nieuwjaarsbijeenkomst bij "La Famiglia" Korhoenlaan 3 3847 LM Harderwijk, vanaf 18:00 uur verzamelen, bestellen vanaf 18:45 uur. aanmelden via Ronald Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Belangstelling was er bij 23 leden, die genoten van wijn, carpaccio....pizza diverse stagione e colore. Sommige een dolce met koffie toe. Prettige locatie met goede kwaliteit. Een paar nieuwe leden mochten wij welkom heten en er waren toch een aantal leden nu al met hun , klassieke FIAT. HULDE !! Een goed begin van weer een FIAT CLUB NEDERLAND jaar.

 

Zaterdag 17 maart Algemene ledenvergadering. Locatie: Eindhoven, Ede, Utrecht .... wordt aangewerkt. Eind februari ontvangen de leden definitief bericht hierover.

 

Zondag 8 april       Viva Italia TT circuit Assen. informatie: Jan Gorte  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zaterdag en Zondag 14, 15 april     Verzamelaarsbeurs in Utrecht, nadere informatie bij Jacques Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Vrijdagmiddag 13 april auto's brengen. Daarna gezamenlijk eten in Utrecht. Adelbert en Ype zijn al gaan voorproeven en hebben LUDEN als eetgelegenheid voor 2018 uitgekozen. Op Zaterdag en Zondag wisselen we met de standbemanning zodat alle deelnemers volop gelegenheid hebben rond te lopen op de volle beurs met zooooo veeeel verzamelingen . Geef je vast op bij Jacques, alle FIAT's welkom.

 

Zondag 22 april     Koffieklets, ja zeker, de eerste sinds jaaaaaaaren, van 10:00 tot 13:00 uur ergens in de buurt van Epe. Het gerucht gaat dat dat Welsum is geworden, op de dijk en langs de IJssel. Ronald informeert ons verder.  Die dag worden meerdere FIAT gerelateerde clubs uitgenodigd. Een mooie start van een nieuwe traditie.

 

Zondag 27 mei        Youngtimer festival Classic Car park Boxtel.

 

Zaterdag en Zondag 24 en 25 juni           Italia Zandvoort info/ opgave bij Jan Hoogendoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Nadere berichten over bovenstaande volgen nog, evenals de concept agenda.

Iemand nog ideeën voor het FIAT jaar 2018 laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

AGENDA 2018

 Welkom bij FIAT CLUB NEDERLAND.

 

Wil je lid worden van FIAT CLUB NEDERLAND dan kun je informatie opvragen of je aanmelden met naam, volledig adres, telefoonnummer en type FIAT bij Jacques via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Voor vragen van algemene aard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Zie voor de agenda van 2018 onder de rubriek EVENEMENTEN.

AGENDA 2017

Laatste activiteit van 2017

 

  • Zondag 15 oktober: Giro di Noviomagum. Toertocht rondom Nijmegen - Opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

De omgeving van Nijmegen leent zich goed voor het rijden met onze oldtimer FIAT's. Natuurlijk zijn andere voertuigen van harte welkom.

De start is als vanouds bij restaurant St Walrick in Overasselt, makkelijk bereikbaar via de A73. Vandaar via zo veel mogelijk binnenwegen, dijkjes, kleine dorpjes rijden we vooral zuidelijk van de oudste stad van Nederland. We bezoeken het kasteeltje in Hernen en op de route zijn er voldoende rust-, eet en drinkgelegenheden. Voor wat betreft dit laatst zijn er voor de auto op de route ook plekken om een en ander bij te vullen. Je kunt je nu al opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

025