Bij Fiat Club Nederland is er regelmatig wat te doen. Hier zie je wat je nog te wachten staat en wat er al geweest is. En vooral hoe het was. Nieuwe evenementen kun je zelf toevoegen op het Forum

Evenementen

AGENDA 2018

Er zijn nu al enkele data bekend voor 2018, noteer vast in je agenda:

 Zaterdag 13 januari Nieuwjaarsbijeenkomst bij "La Famiglia" Korhoenlaan 3 3847 LM Harderwijk, vanaf 18:00 uur verzamelen, bestellen vanaf 18:45 uur. aanmelden via Ronald Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Belangstelling was er bij 23 leden, die genoten van wijn, carpaccio....pizza diverse stagione e colore. Sommige een dolce met koffie toe. Prettige locatie met goede kwaliteit. Een paar nieuwe leden mochten wij welkom heten en er waren toch een aantal leden nu al met hun , klassieke FIAT. HULDE !! Een goed begin van weer een FIAT CLUB NEDERLAND jaar.

 

Zaterdag 17 maart Algemene ledenvergadering. Locatie: het DAF museum in Eindhoven. inloop vanaf 10:00 uur, begin vergadering is om 10:30 uur. Rond 12:30 uur wordt voor de leden een lunch gereed gezet waarna ieder voor zich of met elkaar het interessante museum bezocht kan worden. Inmiddels heeft iedereen de uitnodiging voor de ALV ontvangen. Er hebben zich dertig leden gemeld, een mooi aantal. Neem je museumjaarkaart mee die dag !

Parkeren kan verderop, even langs het kanaal rijden, bij de vestiging van de Praxis, dat is gratis. Tot de 17e. 

 

 Zondag 8 april       Viva Italia TT circuit Assen. informatie: Jan Gorte  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zaterdag en Zondag 14, 15 april     Verzamelaarsbeurs in Utrecht, nadere informatie bij Jacques Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Vrijdagmiddag 13 april auto's brengen. Daarna gezamenlijk eten in Utrecht. Adelbert en Ype zijn al gaan voorproeven en hebben LUDEN als eetgelegenheid voor 2018 uitgekozen. Op Zaterdag en Zondag wisselen we met de standbemanning zodat alle deelnemers volop gelegenheid hebben rond te lopen op de volle beurs met zooooo veeeel verzamelingen . Geef je vast op bij Jacques, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. alle FIAT's welkom.

Zondag 22 april     Koffieklets, ja zeker, de eerste sinds jaaaaaaaren, voor iedere FIAT liefhebber, die met anderen, gelijkgestemden wil kletsen over FIAT. Iedereen is welkom lid of geen lid van FIAT CLUB NEDERLAND. Als je nog geen (old-, youngtimer timer FIAT, vind je daar informatie. Welkom vanaf 10:00 in Welsum Ijsseldijk  ( www.eettapperijbijsterbosch.nl) Die dag worden meerdere FIAT gerelateerde clubs uitgenodigd. Een mooie start van een nieuwe traditie. Kosten 7 euro, daar krijg je 2 koffie/ thee/ fris voor met een punt taart. Lunch op eigen initiatief en kosten. Opgave vooraf is gewenst ivm de reservering bij Ronald Wentink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Einde van de dag rond 12:30 of zolang het duurt. Zegt het voort.....

Zondag 27 mei       Youngtimer festival Classic Car park Boxtel. Informatie en opgave bij Dirk Kramer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hoewel het weer tegenviel, zelfs een wolkbreuk teisterde het terrein van Classic Car Park, was het Youngtimer Festival toch gezellig te noemen volgens Dirk Kramer. Er waren diverse FIAT's aanwezig met een smetteloze, lichtblauwe 128 als een van de hoogtepunten. De IJsco 900 T kreeg ook veel bijkijks. Foto's komen in BM 148.

 

 Italia Zandvoort gaat in 2018 niet door      Voor andere Fiat/ Oldtimer evenementen op/ in  Zandvoort: informatie bij Jan Hoogendoorn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Koffieklets FIAT CLUB NEDERLAND op Zondag 24 juni vanaf 10:00 uur op de parkeerplaats van Hajé, Waterliniedok 1 3433 NV te Nieuwegein ( afslag 28 Nieuwegein van de A27 ) koffie bij Hajé. Informatie bij Jan Hoogendoorn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zaterdag 1 september staat een bedrijfsbezoek gepland bij SCHADENET RIJNDERS in Ede.

Aanvang 10:00 , einde 14:00 uur. Er is plaats voor max. 45 personen. Parkeergelegenheid is er voldoende. In verband met de voorbereidingen is aanmelding vóóraf noodzakelijk. Doe dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en de FIAT waarmee je van plan bent te komen.

 

Zondag 23 september       Giro Orientale  Informatie en opgave  bij Joop van den Einde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Bekijk de voorbereidingen bij de rubriek "Evenementen" op het forum.

                                                      

Zondag 14 oktober   Giro di Valouwe. Charles leidt ons weer eens rond op de Veluwe o.a. op zoek naar wolven. Info/ opgave Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Iemand nog ideeën voor het FIAT jaar 2018 laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

AGENDA 2018

 Welkom bij FIAT CLUB NEDERLAND.

 

Wil je lid worden van FIAT CLUB NEDERLAND dan kun je informatie opvragen of je aanmelden met naam, volledig adres, telefoonnummer en type FIAT bij Jacques via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De kosten zijn 40 euro per jaar, daarvoor ontvang je ons clubblad Bella Macchina 4x per jaar, de inzet van alle bestuursleden, toegang tot de ALV en de organisatie van diverse clubdagen/ toertochten.

 

De toegang tot het forum wordt geregeld door onze voorlopige webmaster Jelle de Vries, je moet via hem een toegangscode opvragen. Zie onder "Forum".

 

Voor vragen van algemene aard: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Zie voor de agenda van 2018 onder de rubriek EVENEMENTEN.